alumunium foil

Aluminium Foil Kab

Kami nyuplai bahan roll jumbo aluminium foil kanthi kekandelan 0.0045mm – 0.2mm lan jembaré 80mm – 1400mm.

Alloys kalebu 1235, 8011, 8079 lsp.

Dhiameter jero gulungan yaiku 76mm lan 152mm.

Aluminium foil akeh digunakake ing kluwarga, kithcen, industri bahan kemasan, wadhah panganan, bahan komposit, produk listrik, dekorasi arsitektur, produksi AC, printing lan lapangan liyane.

aluminum foil manufacturer

Henan Huawei Aluminium Co., Ltd

Layanan profesional lan produk kualitas apik.

Henan Huawei Aluminium Co., Ltd (singkat HWALU), perusahaan swasta sing diadegake ing 2001, dumunung ing Kutha Huiguo sing dadi Ibukutha Aluminium sing misuwur ing Provinsi Henan, Cina. Ana 1,200 karyawan kalebu R&D tim karo 26 spesialis, lan kalebu area saka 250,000 meter persegi. Iki minangka pabrikan profesional lan melu riset, pembangunan, produksi, sales lan layanan saka aluminium foil.

Departemen perdagangan internasional miwiti bisnis ekspor ing 2012, karo dodolan babagan 12 lan ekspor taunan babagan 80000 ton.

Kanthi klempakan kanggo luwih saka 9 taun, HWALU wis ngadegake Brand ing luar negeri. Ing tataran saiki, kita ngarahake ngembangake pasar liyane, kanthi kualitas apik, layanan.

Kita bisa ngasilake alumunium produk miturut syarat pelanggan, lan produk kita utamané kalebu lembaran aluminium, kumparan aluminium, alumunium foil, strip aluminium, bunder aluminium bunder, piring aluminium, aluminium embossed, kaca aluminium, aluminium anodized, aluminium dilapisi warna, piring transfer panas, lan bagean mesin aluminium liyane, aluminium foil motor lsp

Kabar

What can 0.03mm thick aluminum foil used for?

0.03mm thick aluminum foil, which is very thin, has a variety of potential uses due to its properties. Some common applications of 0.03mm thick aluminum foil include: 1. Kemasan: This thin aluminum foil is often used for packaging purposes such as wrapping food items, covering containers, and protecting products from moisture, cahya, lan rereged. 2. Isolasi: It can be used as a thin layer of insul ...

What is the thickness of aluminum foil suitable for food packaging?

The thickness of aluminum foil for food packaging is generally between 0.015-0.03 mm. The exact thickness of aluminum foil you choose depends on the type of food being packaged and the desired shelf life. For food that needs to be stored for a long time, it is recommended to choose thicker aluminum foil, kayata 0.02-0.03 mm, to provide better protection against oxygen, banyu, moisture and ultraviolet rays, th ...

Bisa tutup bir dikemas ing aluminium foil?

Tutup bir bisa dikemas ing aluminium foil. Aluminium foil minangka bahan kemasan sing umum digunakake amarga sifat penghalang sing apik banget, nglindhungi isi saka cahya, Kelembapan lan rereged njaba. Iku mbantu njaga kesegaran lan kualitas produk. Tutup bir cilik, entheng lan bisa gampang dibungkus utawa dibungkus nganggo aluminium foil. Ana sawetara alasan kanggo nindakake iki, kalebu: 1 ...

Bisa aluminium foil kanggo mbungkus coklat?

Bisa aluminium foil kanggo mbungkus coklat?Aluminium foil bisa digunakake kanggo mbungkus coklat, thanks kanggo sifat-sifate. Nyatane, kemasan aluminium foil coklat minangka cara umum lan praktis kanggo ngemas lan ngreksa coklat. Aluminium foil cocok kanggo kemasan coklat amarga alasan ing ngisor iki: Sifat alangi: Aluminium foil kanthi efektif ngalangi kelembapan, hawa, cahya lan mambu. Mbantu nglindhungi c ...

Sifat tahan kelembapan saka aluminium foil

Aluminium foil nduweni sifat tahan kelembapan sing apik. Senajan pinholes mesthi bakal katon nalika kekandelan saka aluminium foil kurang saka 0.025mm, nalika diamati marang cahya, Sifat tahan kelembapan saka aluminium foil kanthi lubang jarum luwih kuwat tinimbang film plastik tanpa lubang jarum.. Iki amarga rentengan polimer saka plastik akeh jarak antarane siji liyane lan ora bisa nyegah wat ...

Spesifikasi kemasan makanan aluminium foil

Aluminium foil kemasan panganan ana gandhengane karo kesehatan lan safety manungsa, lan biasane diprodhuksi kanthi spesifikasi lan ciri khusus kanggo njamin kesesuaian kanggo industri panganan. Ing ngisor iki sawetara spesifikasi umum aluminium foil kanggo kemasan panganan: Jenis paduan foil kemasan pangan: Aluminium foil digunakake kanggo packaging pangan biasane digawe saka 1xxx, 3xxx utawa 8xxx seri wesi. Paduan umum ing ...