Hva er kabel-aluminiumsfolie?

Kabelaluminiumsfolie er en spesiell type aluminiumsfolie som brukes til kabelkonstruksjoner. Den er bearbeidet fra råmaterialer av aluminiumslegering gjennom kaldvalsing, varmvalsing og andre prosesser. Aluminiumsfolie brukt i kabler har utmerket elektrisk ledningsevne og god korrosjonsbestandighet, spesielt innen telekommunikasjon og elektrisk industri, spiller en viktig rolle.

kabel-aluminiumsfolie-8011
kabel-aluminiumsfolie-8011

8011 kabel aluminiumsfolie spesifikasjon

Legering8011
TemperamentO
Tykkelse0.01-0.3mm
Bredde80-300mm
I.D76/152
O.D500
Tykkelsestoleranse(%)±2 %
LengdeTilpasset

Kabel aluminiumsfolie legering type

LegeringTemperamentTykkelse(mm)Bredde(mm)I.D.(mm)O.D.(mm)Tykkelsestoleranse(%)LengdeLetthet
1050O0.01-0.330076500≤5SPOLE≤60
1060O0.01-0.330076500≤5SPOLE≤60

Påføring av kabel-aluminiumsfolie

Hva er bruken av kabel-aluminiumsfolie?

Påføring av aluminiumsfolie i kraftfeltet

1. Strømkabelens skjermingslag

Kabelaluminiumsfolie kan brukes som et skjermingslag for strømkabler for å blokkere virkningen av ekstern elektromagnetisk interferens på innsiden av kabelen. Aluminiumsfolie har god elektrisk ledningsevne og elektromagnetiske skjermingsegenskaper, som effektivt kan beskytte overføringssignalet til kabelen mot forstyrrelser.

2. Strømkabel ytre kappe

Kabelaluminiumsfolie kan også brukes som ytre kappe av strømkabler for å beskytte det indre isolasjonslaget til kabelen. Aluminiumsfolie har god korrosjonsbestandighet og mekanisk styrke, og kan effektivt forhindre ekstern fuktighet og etsende stoffer fra å korrodere kabelisolasjonslaget.

Påføring av aluminiumsfolie i kommunikasjonsfeltet

1. Skjermingslag for optisk kabel

Optisk kabel er en kommunikasjonskabel som brukes til å overføre optiske signaler. Aluminiumsfolie kan brukes som et skjermingslag på den optiske kabelen for å blokkere virkningen av ekstern elektromagnetisk interferens på optiske signaler. Aluminiumsfolie har god elektromagnetisk skjerming og elektrisk ledningsevne, som kan sikre overføringskvaliteten til optiske signaler.

2. Kommunikasjonskabel ytre kappe

Aluminiumsfolien i kommunikasjonskabler kan brukes som en ytre kappe for å beskytte det indre isolasjonslaget til kabelen. Aluminiumsfolie har god korrosjonsbestandighet og mekanisk styrke, som effektivt kan forhindre ekstern fuktighet og korrosive stoffer fra å korrodere kabelisolasjonslaget og sikre overføringskvaliteten til kommunikasjonssignaler.

Påføring av aluminiumsfolie i byggefeltet

1. Byggeisolasjonsmaterialer

Kabelaluminiumsfolie kan brukes som en del av bygningsisolasjonsmaterialer for å forbedre isolasjonsytelsen til bygninger. Aluminiumsfolie har god varmeledningsevne og isolasjonsegenskaper, som effektivt kan forhindre overføring av innendørs og utendørs varme, redusere energiforbruket, og forbedre energieffektiviteten til bygninger.

2. Byggedekorasjonsmaterialer

Aluminiumsfolie kan brukes som bygningsdekorasjonsmateriale for å dekorere bygningsoverflater eller vegger. Aluminiumsfolie har god korrosjonsbestandighet og plastisitet, og kan lages til dekorative ark i forskjellige former og farger for å gjøre bygningens utseende vakrere.

Fordeler med kabel-aluminiumsfolie

Kabelaluminiumsfolie gir flere fordeler når den brukes i kabelkonstruksjon, spesielt innen telekommunikasjon og elektrisk industri.

Elektromagnetisk interferens (EMI) Skjerming: Kabelaluminiumsfolie gir utmerkede EMI-skjermingsegenskaper, bidrar til å beskytte kabler mot ekstern elektromagnetisk interferens og forhindre at elektromagnetisk stråling slipper ut fra kabelen.

Radiofrekvensinterferens (RFI) Skjerming: I tillegg til EMI-skjerming, kabelfolie gir også effektiv RFI-skjerming, som er viktig i applikasjoner der RF-signaler må isoleres og forhindres i å forstyrre andre elektroniske enheter.

Elektrisk isolasjon: Kabelfolie kan fungere som et isolerende lag i enkelte kabelkonstruksjoner, bidrar til å gi elektrisk isolasjon og opprettholde integriteten til kabelen.

Korrosjonsbestandig: Kabelfolier av høy kvalitet behandles ofte for å motstå korrosjon, sikrer langsiktig kabelytelse og pålitelighet, selv under utfordrende miljøforhold.

Mekanisk beskyttelse: Folien gir mekanisk beskyttelse til de indre komponentene i kabelen, beskytte dem mot ytre krefter som bøyning, vridning og slitasje. Dette bidrar til å forlenge levetiden til kabelen.

Fleksibilitet: Kabelfolie er designet for å være fleksibel og tilpasse seg formen på kabelen uten å påvirke dens skjermings- og isolasjonsegenskaper. Denne fleksibiliteten gjør den egnet for en rekke kabeldesigner.

Lett: Aluminiumsfolie er lett, som er fordelaktig i applikasjoner der totalvekten av kabelen må minimeres.

Varighet: Aluminiumsfolie er et slitesterkt materiale som tåler en rekke miljøforhold, sikre at kabler forblir pålitelige og funksjonelle i en lengre periode.

Kabelfolie er et allsidig og effektivt materiale som gir EMI- og RFI-skjerming, elektrisk isolasjon, korrosjonsbestandighet, mekanisk beskyttelse og fleksibilitet. Disse fordelene gjør aluminiumsfolie til førstevalgsmaterialet for kabelproduksjon.

Hvorfor velge oss?

Henan Huawei Aluminium Co., Ltd. er leder for mange aluminiumsprodusenter og leverandører i Kina. Vi kontrollerer strengt kvaliteten og fokuserer på kundene. Vi håper å ha et dyptgående samarbeid med deg og gi deg høykvalitets aluminiumsmaterialprodukter tilpassede OEM-tjenester. Hvis du ønsker å få de nyeste og beste prisene per kg eller per tonn standardvekt, værsåsnill kontakt oss.

Produksjonslinje for aluminiumsfolie

Pakking

  • Pakke: Trekasse
  • Standard trekassespesifikasjon: Lengde*Bredde*Høyde=1,4m*1,3m*0,8m
  • En gang nødvendig,trekassedimensjon kan redesignes etter behov.
  • Pr. trekasse Bruttovektskala: 500-700KG Nettovekt: 450-650KG
  • Bemerke: For spesielle emballasjekrav, tilsvarende skal legges til tilsvarende.